Продавець МАСЛОБАЗА розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
88 відгуків
promo_banner
МАСЛОБАЗА
Контакти
МАСЛОБАЗА
03151, м. Київ, пр-т. Повітрофлотський, 58, Київ, Україна
+380 (67) 128-31-75
  • Телефон+380671283175
Мапа

Захист персональних даних

Компанія «Каміон-Оіл» приділяє особливу увагу захисту Ваших персональних даних. Ми цінуємо довіру і беремо зобов'язання захищати надану особисту інформацію.

 

Будь ласка ознайомтеся з нашими Правилами збору та обробки персональних даних, які розроблені у відповідності з чинним законодавством України про захист персональних даних.

  1. Як ми збираємо і використовуємо Ваші персональні дані

  • Для того, щоб Ви змогли придбати товар на сайті нашого інтернет-магазину, а ми змогли виконати Ваше замовлення (доставити товар за адресою, отримати оплату, оформити товаросупровідні документи), нам необхідна певна особиста інформація.

Ми збираємо надану Вами інформацію, коли Ви заповнюєте реєстраційну форму під час оформлення замовлення або без нього на сайті інтернет-магазину (в тому числі ваше ім'я, прізвище, адресу доставки, номер телефону, електронна адреса) чи шукаєте товар або послуги на сайті нашого інтернет-магазину та інших сайтах, доступних через нього.

Коли Ви заходите на наш веб-сайт, навіть якщо Ви не оформляєте замовлення, ми можемо збирати певну інформацію, наприклад, IP-адреса, тип браузера, інформацію про операційну систему комп'ютера, версії програми, мовних параметрів і демонстрованих сторінках. Якщо Ви використовуєте мобільний пристрій, ми також можемо отримувати дані, що ідентифікують Ваш мобільний пристрій, його параметри і характеристики.

  • Ваші дані можуть бути використані і збережені для наступних цілей: ведення бухгалтерського обліку, виставлення рахунків та аудиту, обслуговування, покращення і розвитку, адміністративних і юридичних цілей, статистичного та маркетингового аналізу. Ми також можемо скористатися Вашими даними, щоб зв'язатися з Вами (писати Вам по електронній пошті, телефонувати або надсилати СМС (в залежності від наданих контактних даних)).

Ми утримуємо надані Вами дані, в тому числі історію Ваших покупок і дані, які Ви можете бачити в своєму особистому кабінеті.

Всі вищевказані дії спрямовані, насамперед, на поліпшення якості обслуговування всіх користувачів сайту нашого інтернет-магазину www.maslobaza.in.ua .

  1. Як ми отримуємо Вашу згоду на збір та обробку персональних даних

Компанія «Каміон-Оіл» збирає і обробляє отримані від Вас дані на підставі Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.10 №2297-6 із змінами і доповненнями, та Вашого добровільної згоди.

Надаючи нам свою особисту інформацію, Ви розумієте і даєте свою добровільну згоду на те, що компанія «Каміон-Оіл» опрацює Вашу особисту інформацію у відповідності з чинним законодавством України та цими Правилами.

  1. Як ми передаємо інформацію третім особам

За певних умов ми можемо передавати Ваші персональні дані третім особам (див. вище «Як ми збираємо і використовуємо ваші персональні дані»).

Розголошення Ваших даних іншим сторонам може бути необхідним для забезпечення надання необхідних Вами товарів, послуг і інформації.

 

  • Цим Ви даєте явне добровільне згоду на розголошення, без додаткового повідомлення про такому розголошенні, Ваших даних компанією «Каміон-Оіл» наступним обробників даних, яких приваблює: компаніям, які забезпечують доставку замовленого товару, банкам, які забезпечують проведення розрахунків за поставлений товар, надану послугу. ТОВ «Каміон-Оіл» не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені внаслідок використання Ваших даних вищезазначеними третіми сторонами, в межах, дозволених чинним законодавством України..
  • Ми також можемо передати Вашу інформацію урядовим або правоохоронним органам за їх запитом і тільки у тій мірі, наскільки це потрібно застосовуваним законодавством.
  • Ми також можемо передавати Ваші дані компаніям, що входять в групу компаній «Каміон-Оіл», в межах, дозволених чинним законодавством України, з метою проведення аналізу про товари і послуги, які можуть бути Вам цікаві.

Підписавшись на нашу розсилку новин, Ви даєте явну згоду – володіючи відповідною інформацією про обробці даних – на отримання повідомлень прямого маркетингу, включаючи прямий маркетинг або спеціальні пропозиції від компанії «Каміон-Оіл» або наших партнерів, зв'язаних з нами договорами. Дана згода є добровільним. У будь-який момент Ви можете безкоштовно анулювати підписку без пояснення причин.

4. Безпека

Компанія «Каміон-Оіл» приділяє особливу увагу безпечної передачі Ваших особистих даних. Для цього ми приймаємо розумні технічні заходи та заходи безпеки в забезпечення захисту Вашої особистої інформації від несанкціонованого доступу, використання, підробки або видалення.

5.Інформація по банківських картах

Компанія «Каміон-Оіл» не збирає і не використовує Ваші персональні дані для здійснення платежу через інтернет з використанням банківських карт. Всі платежі за товари Ви робите на сервері банку, перехід на який відбувається автоматично при виборі Вами відповідного способу оплати за товар.

У відповідності з вимогами міжнародного стандарту безпеки інтернет-платежів 3-D Secure, прийнятого Міжнародними платіжними системами Visa Int., MasterCard Int., компанія «Каміон-Оіл» не вимагає введення реквізитів платіжної картки (номер Картки, Строк дії, CVV2 код) від покупців на сайті нашого інтернет-магазину https://maslobaza.in.ua/ Введення реквізитів платіжних карток здійснюється СТРОГО на захищеному сервері Банку і виключно особисто покупцем (Вами).

6. Інше

  • Ви завжди можете скористатись правом ознайомитися з збереженими нами Вашими персональними даними. Огляд персональної інформації можна отримати, надіславши відповідний запит на електронну адресу info@maslobaza.com, із зазначенням в темі листа : "Запит персональних даних".
  • З питань захисту персональних даних, Ви маєте право звернутися до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, вул. Інститутська, 21/8, 01008, Київ, Україна; телефони: 044-253-11-35, 044-253-53-94, 044-253-81-94, електронна пошта: hotline@ombudsman.gov.ua, або до суду відповідної інстанції (джерело – сайт Верховної Ради України www.ombudsman.gov.ua/ru/).
  • Детальніше норми щодо збору та обробки персональних даних Ви можете ознайомитись в Законі України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 №2297-6, перейшовши за посиланням на сайт ВРУ www.rada.gov.ua.
  • Ваша реєстрація на сайті інтернет-магазину https://maslobaza.in.ua/ означає Вашу згоду на те, що ми опрацюємо Ваші дані, зібрані в процесі такої реєстрації, щоб Вам не довелося надавати їх знову при наступній купівлі.
  • Під час Вашої реєстрації на сайті нашого інтернет-магазину Ви можете індивідуально вибрати собі логін і пароль для входу у Ваш особистий кабінет. Таке присвоєння логіна і пароля може бути вироблено в тому числі з використанням соціальних мереж.
  • Реєструючись на сайті нашого інтернет-магазину Ви визнаєте законної оплату товарів та послуг з використанням (підтвердженням) присвоєних Вам логіна і пароля.
  • Реєструючись на сайті нашого інтернет-магазину Ви визнаєте, що товари і послуги, сплачені з використанням (підтвердженням), присвоєних Вам логіна і пароля є сплаченими Вами.

Дані Правила вступають в силу з 01 липня 2014 року і діють протягом усього часу роботи сайту нашого інтернет-магазину https://maslobaza.in.ua/

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner